logo

Pionier met ons mee

Superslim en Supervoordelig. Dat is onze merkbelofte. Oftewel: altijd vlijmscherpe tarieven voor stroom en gas. En een slimme app, zodat klanten eenvoudig inzicht krijgen in hun verbruik en hun energiezaken met een paar vingervegen hebben geregeld op hun smartphone of tablet. En we zitten vol ambitie. Want Oxxio wil de eerste app-only energieleverancier van Nederland zijn.

Bij Oxxio hebben we de energie om ervoor te gaan! En dat is nodig, als je wilt pionieren. Daarom waarderen we ondernemersgeest bij onze mensen. Met lef en op een eigenzinnige manier experimenteren en innoveren we. En dat doen we op een agile manier. Wat dat inhoudt? Zelfsturende, multidisciplinaire teams, die dicht bij klanten staan. In deze teams draait het om het verbinden van mensen en ideeën, zodat we innovaties snel en succesvol kunnen implementeren.

Denk jij dat wij een perfect match zijn? Bekijk dan onze vacatures!

 

" Het is een gave uitdaging in deze markt om klanten aan ons te binden en ze een unieke mobiele ervaring te geven. Daarom moet de app blijven groeien " Freddy Verweij

Een werkomgeving met power

Onze werkomgeving zorgt ervoor dat jij maximaal kunt presteren

De brandstof achter Oxxio

Huidige vacatures

We zoeken een senior specialist marketing intelligence. Kom jij ons acquisitie team versterken? Bekijk de vacature.

Zit je nog met vragen?

Neem contact op met onze Backoffice Recruitement via

088 - 8964060